BLOG

De meest gehuurde machines op Smartyard

april 19, 2020

Huidige Smartyard gebruikers kunnen niet meer zonder het gebruiksgemak dat ze de laatste maanden genoten bij Smartyard.

Er is een continue stroom van aanvragen, frequent gebruik van het Preferred Partners systeem en concrete, mooie deals.

Dit genereert data. Data die wij als team Smartyard op de voet volgen.

Vele klanten vragen ons geregeld ‘Wat zijn op vandaag de meest ingehuurde tuigen op Smartyard?’. Vandaag geef ik je graag een antwoord op deze vraag.

Allereerst doen de grondverzetmachines het heel erg goed op Smartyard. Bandendumpers, minigravers, bandenkranen, knikladers en schrankladers worden regelmatig ingehuurd.

Voor het transporteren van gronden en puin worden er op regelmatige basis extra kippers ingezet, ook deze zijn eenvoudig en snel terug te vinden op Smartyard.

Daarnaast zien we dat ook voor het verdichten van ondergronden vaak tuigen worden ingehuurd via het digitale platform, zoals bijvoorbeeld tandemwalsen.

Werken in de hoogte is de volgende erg populaire categorie op Smartyard. Schaarliften en kniktelescopen zijn veelgevraagde machines.

Tenslotte zien we de laatste weken een snelle stijging die zich aftekent in de categorie werfinrichting. Denk hierbij aan werftoiletten, containers en werfketen, hekken en rijplaten. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de heropstart van de werven naar aanleiding van de Covid-19 problematiek en bouwstops die daarmee gepaard gingen.

Kortom, wie via Smartyard een externe machine zoekt zal zeer snel een oplossing vinden die meteen inzetbaar is op de werf. Want de economie en ook de bouwsector heeft meer dan ooit een snelle doorstart nodig.